Een mooie bloembak maak je van beton

Wil je graag een mooie en stoere bloembak in je tuin plaatsen? En wil je hier dan verder geen onderhoud aan hebben en tientallen jaren van kunnen genieten? Dan kun je overwegen een betonnen bloembak te kiezen. Deze kun je zelf maken, kant en klaar kopen of volledig zelf ontwerpen en het resultaat mag er wezen. Beton is namelijk weer erg in trek, vooral om haar moderne uiterlijk, haar kracht en de gunstige prijs. En betonnen bloembakken zijn perfect voor plaatsing in je buitenruimte.

Een bloembak zelf maken

Ten eerste is een bloembak erg makkelijk zelf te maken en bij kwalitatieve winkels zoals Sierbetononline, kun je hier voldoende inspiratie voor vinden. Probeer het met l- of u-elementen die je gedeeltelijk kunt ingraven voor extra stevigheid. Ook stapelblokken kun je gebruiken en zelf je eigen volledig originele bloembak opbouwen. Spreek met de leverancier, en die kan je geheid nog meer ideeën geven.

Een bloembak op maat

Aangezien beton in een bepaalde vorm wordt gegoten, kun je ook zelf een ontwerp maken en dit opsturen naar de leverancier. Deze kan dan, voor iets meer geld, het beton gieten en afwerken zoals jij het wilt hebben. Ben je creatief en wil je iets anders dan de rest? Dan is dit misschien een optie waar je echt een unieke bloembak aan overhoudt.

Een prefab bloembak

Het is ook mogelijk een kant en klare bloembak te bestellen en hierin heb je dan ook zeer ruime keuze. Betonnen bloembakken zijn in trek, omdat ze nauwelijks beschadigen en niet omvallen of wegwaaien. Als jij een betonnen bloembak zoekt voor jouw tuin, dan kun je ongetwijfeld een exemplaar vinden die hierin past. Beton is terug van weggeweest en in plaats van grijs en grauw is beton vandaag de dag omgetoverd in een modern, hip en strak materiaal.

You may also enjoy...