Een portofoon is buitengewoon handig!

Een portofoon is eigenlijk niets meer dan een professionele walkie talkie. Over het algemeen worden portofoons gebruikt door beveiligingsbedrijven, maar ook door politie agenten, vrachtwagenchauffeurs en zit het standaard in sommige BHV pakketten. Het imago van ‘een professionele walkie talkie’ komt door kenmerken als de gebruikskwaliteit, maar ook de gesprekskwaliteit en het groter bereik.

Verschillende soorten portofoon

Er zijn portofoons voor verschillende branches beschikbaar. Zo verkopen bedrijven speciale portofoons voor in de luchtvaart, maar zijn er ook portofoons met weer andere instellingen verkrijgbaar in de bouw, retail of de beveiliging. Veel bedrijven maken daarom graag een afspraak met je om de wensen, eisen en behoeften te kunnen bespreken. Elke branche heeft namelijk andere wensen en zelfs procedures en regels.

De meest bekende merken in de portofoon wereld zijn Polmar, Kenwoord en Motorola. Deze zijn in Nederland goed verkrijgbaar dankzij vele online webshops. Deze online shops adverteren vooral met snelle levering, een bedenktermijn, maar ook deskundig en persoonlijk advies. Probeer het daarom eens gerust online. Je kunt hier ook gemakkelijk en snel betalen, waarna je vaak de volgende dag al de producten in huis hebt.

Je kunt niet zonder

Als je in branches werkzaam bent zoals in de bouw, beveiliging of in de luchtvaart dan kun je niet zonder. Je hebt dan vaak een grote afname nodig en daar spelen aanbieders handig op in. Maar dat levert dus ook voordeel op voor jou. Twijfel daarom niet en ga online op zoek naar de perfecte portofoon. Je hebt zelfs een portofoon met een audio set (bijvoorbeeld voor op de motor), maar ook functies als een felle zaklamp, FM radio en een alarm functie. Niets is te gek voor een moderne portofoon.

Ik weet zeker dat je geen spijt zult krijgen van zo’n portofoon. Het kan zelfs levens redden, maar ook projecten in goede banen leiden. Is het dan deze investering waard? Zeker!