Robin Mobile: een unieke provider

De wensen van de consument op het gebied van telefonie veranderen voortdurend. Met de opkomst van de smartphone zijn steeds meer mensen internet gaan gebruiken op hun telefoon – en dat verbruik neemt nog steeds toe. Toch betaal je, bij de meeste providers, veel geld voor MB’s. Robin Mobile doet dat helemaal anders. Voor één vast bedrag krijg je alle belminuten, MB’s en sms’jes die je maar wil. Je kunt geheel zonder beperkingen internetten, waar en wanneer je maar wil. Aan het einde van de maand betaal je een vast bedrag. Nooit meer hoge maandkosten of onverwachte lasten: met Robin Mobile sim only ben je als consument altijd voordelig uit.

Makkelijk en voordelig

De voornaamste voordelen aan het systeem van Robin Mobile zijn duidelijk. Je hoeft helemaal niet meer te letten op je verbruik, en je kunt eigenlijk altijd doen wat jij wil doen. Uiteindelijk betaal je daarvoor maar een zeer laag bedrag. Wil je in de trein graag een film kijken, of houd je ervan om veel te Skypen? Geen enkel probleem. Zit je uren aan de telefoon met je beste vriend of vriendin? Ook dat kan gewoon. Met Robin Mobile betaal je één bedrag, wat je ook doet. Makkelijker en voordeliger kan het eigenlijk niet.

Altijd goed bereik

Omdat Robin Mobile gebruik maakt van het KPN-netwerk, heb je ook nog eens overal snel internet. Je kunt gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk, terwijl dezelfde voorwaardes blijven gelden. Op die manier zijn er dus helemaal geen restricties meer op het gebied van telefonie en internet. Je kunt echt precies doen wat je wil, op het moment dat je dat wil doen. Robin Mobile komt dan ook zeer positief uit klantenonderzoek en vergelijkingen van de Consumentenbond. Met deze provider heb je een ongekende vrijheid – voor een hele lage maandprijs.