Voor wie alle schoonmaakbedrijven in Eindhoven denkt te kennen

Een alles in één bedrijf

Wie op een zoekmachine kijkt ziet in één oogopslag alle schoonmaakbedrijven Eindhoven staan. Het is in zo’n geval lastig om een keuze te maken. Wie voor zijn bedrijf een schoonmaakbedrijf wil gaan inhuren doet er goed aan om zich te laten informeren over de dienstverlening van een bedrijf. Dit is namelijk het punt waarop schoonmaakbedrijven in Eindhoven nogal verschillen. We hebben een paar belangrijke zaken op een rij gezet.

Aanwezig na een calamiteit

De meeste schoonmaakbedrijven draaien hun diensten volgens een schema. Dat houdt in dat jouw bedrijf één of een paar keer per week aan de beurt is om te worden schoongemaakt waarna je weer moet wachten tot de volgende keer. Niet elk bedrijf heeft een service waarbij men 24/7 klaarstaat wanneer er sprake is van een calamiteit. Inbraakschade of een bekladding van de gevel wil je niet zelf weghalen of herstellen; dan wil je gewoon dat er gelijk iemand langskomt om jou te hulp te schieten Goed om dit in de gaten te houden.

Een wisselend schema

Veel schoonmaakbedrijven bieden als dienst het schoonmaken van een gebouw aan, en wat je daarnaast nog wil afnemen moet je los bij een ander bedrijf inhuren. Je kan ook kiezen voor een compleet pakket van schoonmaak gecombineerd met bijvoorbeeld glasbewassing maar dat wordt dan elke keer zo uitgevoerd. Een goed schoonmaakbedrijf heeft een compleet pakket wat je per keer dat er wordt langsgekomen kan samenstellen. Het schema kan zo worden opgesteld dat er periodiek een glasbewassing plaatsvindt en dat er bijvoorbeeld in de zomermaanden eveneens tuinonderhoud wordt gedaan. Zo heb je een alles in één leverancier voor al je diensten die ervoor zorgen dat jouw bedrijf er het hele jaar door stralend bij staat.