Wil je graag je zakelijke elektra vergelijken?

Gazprom Energy is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren van zakelijke energie aan ZZP-ers, MKB en grootzakelijk. Natuurlijk wil je als ondernemer je kosten voor het verbruik van energie graag zo laag mogelijk houden. Omdat de prijzen voor de zakelijke markt vaak erg uiteenlopen en ook vaak veranderen, is het absoluut de moeite waard om de zakelijke elektra prijzen van Gazprom Energy te vergelijken met die van jouw huidige aanbieder.

Energiescan

Door middel van een energiescan kan Gazprom Energy in kaart brengen waar jouw behoeftes liggen en wat het verbruik is van jouw bedrijf. Door deze scan ontstaat er een duidelijk beeld en kan Gazprom Energy jou een scherp aanbod op maat doen. Gazprom Energy vindt klantenservice belangrijk en zal er dus altijd naar streven om door middel van goed advies en contact een persoonlijke relatie op te bouwen met jou als klant. Op die manier weet Gazprom wat er speelt in jouw bedrijf en kan men indien gewenst bij veranderingen snel de strategie wijzigen.
Gazprom Energy
Gazprom Energy is een Nederlands bedrijf wat gehuisvest is in Den Bosch. Doordat dit bedrijf onder de hoed van de Gazprom Group werkt, kan het ondernemers concurrerende prijzen aanbieden. Ook kan Gazprom Energy hierdoor zakelijke elektriciteit bieden zonder je als klant bang hoeft te zijn voor verrassingen. Gazprom biedt dus zekerheid over je kosten. Ze hanteren vaste leveringsprijzen en voeren geen onverwachte prijsstijgingen door. Kortom, Gazprom Energy staat voor wat ze belooft.

Belangrijke punten bij het vergelijken

– Let op de contractduur als je een nieuw contract aangaat.
– Wat zijn de voorwaarden?
– Wat zijn de prijzen
– Wil je een vast contract of wil je liever een flexibel contract?
– Wat is je werkelijke verbruik?
– In welke uren verbruikt je bedrijf de meeste energie? In de daluren of de piekuren?

Vrijblijvende offerte

Omdat Gazprom Energy jou concurrerende prijzen kan bieden is het aan de slag gaan met elektra vergelijken zakelijk vaak erg interessant. Zelfs met een overstapboete kan dit jou nog een aanzienlijk voordeel opleveren. Gazprom Energy helpt jou graag met het vergelijken en als je wilt ook bij de overstap.

You may also enjoy...